0
Товарів: (0)0,00 ГРН

Монтаж геліосистем

 

У зв'язку зі світовим підвищенням цін на вуглеводневі енергоносії все більш актуальним стає питання альтернативних видів енергії. Однією з таких альтернатив є застосування геліосистем (сонячних колекторів).

У 2000 році ми були одними з перших на території України, хто здійснював монтаж даних систем за технологією Viessmann серії Vitosol 100. На даний час здійснюємо монтаж і запуск колекторів сонячних радіаторів, а також обладнання систем для отримання гарячої води для побутових і господарських потреб.

У роботі використовується переважно та ж технологія і матеріали фірми Viessmann, тільки тепер вже вдосконаленої серії Vitosol 300 з вакуумними трубками.

Можливе використання сонячних колекторів як окремого елемента для отримання гарячої води, так і комплексної системи з застосуванням котельного обладнання, встановленої в приміщенні.

 

Цей сайт використовує файли cookies. За допомогою них ми аналізуємо поведінку відвідувачів, щоб зробити користування сайтом більш зручним, а також забезпечуємо доступ до функцій соціальних мереж та сторонніх сервісів. Більш детальну інформацію дивіться на сторінці Політика використання файлів cookies на порталі teplokomfort.ua.

Приймаю
scroll to top icon