0
Товарів: (0)0,00 ГРН

Облаштування глибинних свердловин

 

В умовах глобальної погіршення екологічної ситуації одним із завдань сучасного побуту стає отримання чистої питної води. Одним із способів вирішення даної проблеми є забезпечення споживача артезіанською водою.

У зв'язку з цим ми пропонуємо допомогу у бурінні глибинних свердловин, їх прокачуванні і оснащенні споживача необхідним сучасним обладнанням.

У роботі застосовуються матеріали та обладнання українських та закордонних виробників: Grundfos, Belardi, Ebara, «Водолій», Elbi, Zilmet, Imera, Varem та ін.

Обладнуємо спільні вузли обліку та розподілу міської та артезіанської води та пункти розподілу поливної системи. Таким чином, споживач може використати в одному приміщенні обидва джерела води і визначати процес відбору води для внутрішнього споживання або поливу.

Цей сайт використовує файли cookies. За допомогою них ми аналізуємо поведінку відвідувачів, щоб зробити користування сайтом більш зручним, а також забезпечуємо доступ до функцій соціальних мереж та сторонніх сервісів. Більш детальну інформацію дивіться на сторінці Політика використання файлів cookies на порталі teplokomfort.ua.

Приймаю
scroll to top icon